Гранты и резиденцииКонкурсы

Propunere de colaborare în cadrul programului EUROPA CREATIVĂ

Stimați colegi!

Dorim să vă informăm că până la sfârșitul lunii octombrie se așteaptă anunțarea concursului pentru PROIECTE DE COOPERARE în cadrul programului Europa Creativă, subprogramul Cultura.

În cel mai apropiat timp,la Chișinău va avea loc o sesiune de informare unde veți putea lua cunoștință de condițiile de participare la concurs și alte detalii cu privire la desfășurarea acestuia. Data și locul desfășurării sesiunii de informare vor fi anunțate în curând.

Dacă organizația Dvs este cointeresată să participe la programul Europa Creativă, vă rugăm să ne trimiteți urgent(europa.creativa@mecc.gov.md):

1) denumirea exactă a instituției/organizației
2) adresa electronică și nr. de contact

pentru ca datele Dvs să fie incluse în broșura informativă care va fi distribuită la nivel național și internațional.

Dacă aveți nevoie de ajutor în căutarea partenerilor, vă îndemnăm să completați formularul atașat și să-l redirecționați la aceeași adresă (europa.creativa@mecc.gov.md) indicând în subiectul mesajului AJUTOR CĂUTARE PARTENERI.

Între timp, vă rugăm să găsiți atașat mai multe propuneri de colaborare din partea unor potențiali parteneri, participanți la Programul Europa Creativă.
Pentru facilitarea înțelegerii, propunerile au fost grupate conform domeniului de activitate. Vă sugerăm să acordați atenție fiecărei propuneri în parte, pentru că unele dintre ele fac parte din domenii interconectate.

Totodată, nu ezitați să accesați pagina de facebook a Biroului Europa Creativă Moldova ( https://www.facebook.com/www.europacreativa.md ), pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

Cu respect și considerație,

Valeria Suruceanu,
National Coordinator of the  Culture sub-programme, Creative Europe Desk Moldova
Tel: +373 22245385     GSM: +373 69385747

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сменить язык »
Close
Close